Qzong Qzong ,吸血鬼骑士的图片 吸血鬼骑士的图片

发布日期:2021年11月27日

Gas, Water en Energie

Qzong Qzong ,吸血鬼骑士的图片 吸血鬼骑士的图片 Imbema en leidingnetwerken

Imbema GWE is een toonaangevende partner voor gas, water en energienetwerken. Onze specialisten hebben passie voor het realiseren van een optimale en betrouwbare verbinding. Het verbinden en beschermen van jouw leidingen betekent dat wij betrokken zijn binnen het gehele project; van design tot installatie én bij het onderhouden of controleren hiervan.

Bekijk hier onze propositie brochure.

Op deze pagina:

Wij zijn actief in:
Gas

Beheren van een leidingnet

Het excellent beheren van een leidingnet is een belangrijke taak. Leveranties zijn voor jouw klanten onmisbaar en daarom zoek je continu naar verbetering. Met nieuwe methodes helpt Imbema je in het realiseren van optimalisatie en kostenbesparing. Wij zijn thuis in warmte-, water-, stroom- en gasnetten en helpen graag met het juiste advies of  materialen passend bij de situatie waarin je op dat moment zit. Dit doen we in het aanleveren van tools voor metering, het uitvoeren van inspecties in het leidingnet en het leveren producten die passen in jouw toepassing.

Bekijk onze projecten

Onze flexibele instelling en de optimale kwaliteit die wij leveren, maakt ons een ideale partner voor jouw leidingnetwerk. Vanzelfsprekend is samenwerking binnen de keten hierin belangrijk; producent en leidingspecialist worden vaak bij elkaar aan tafel gezet. Dit werkt prettig, vanuit een transparante werkwijze komen de mooiste innovaties tot stand.

It’s teamwork
Raymond Tenwolde

Raymond Tenwolde

Drinkwater & Afvalwater
Qzong Qzong ,吸血鬼骑士的图片 吸血鬼骑士的图片
Murat Ergisi

Murat Ergisi

Gas & Gasdetectie
Maurice Wolf

Maurice Wolf

Wegenbouw & Corrosiewering
Luc van Eeckhout

Luc van Eeckhout

Datalogging & Metering
Arno Sijben

Arno Sijben

Service & Dienstverlening
Certificering bij Imbema

Kwaliteit staat voorop. Daarom zijn wij NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij met onze partner DENSO GmbH aangesloten bij IPLOCA, het internationale samenwerkingsverband van aannemers in de leidingtechniek en offshore. Op productniveau garanderen het Gastec QA certificaat en het KIWA Watermark de kwaliteit van onze producten.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier
Scroll naar bovenzijde